Dit jaar organiseert de Molengaard het Fysio Zomer Kamp. De aan leiding is de uitbraak van het coronavirus, waardoor wij veel kinderen voor langere tijd niet hebben kunnen zien en begeleiden. Er waren wel mogelijkheden, zoals beeldbellen en huiswerkoefeningen, maar dat was niet voor iedereen voldoende.

We zijn gaan nadenken en kwamen op de Summer School, zoals die veel gegeven wordt om vaardigheden (in de sport) en kennis (in het onderwijs) bij te spijkeren. Wij hebben de Engelse term verlaten het de naam Fysio Zomer Kamp geïntroduceerd. Wat is dit dan? Kijk hiervoor op de Folder Fysio Zomer Kamp A5 – Molengaard.

Alles is bijna rond. Er zijn 20 kinderen aangemeld, die verdeeld zijn over 2 groepen. De eerste groep is de eerste helft van de vakantie en de tweede groep de tweede helft. er zal veel plezier gemaakt gaan worden, maar ook veel geleerd worden.

De dagen zijn voor de oudere kinderen maandag/woensdag/vrijdag en voor de jongere kinderen maandag/vrijdag en zien er als volgt uit:

  • 10.00 uur start van het ochtendprogramma met daarin veel aandacht vaardigheden, zoals mikken/vangen, veters strikken, klimmen/klauteren
  • 12.00 uur een gezonde lunch, die we zelf klaarmaken
  • 13.00 uur sport- en spelactiviteiten (op maandag/vrijdag op de atletiekbaan en op woensdag in en om ons Beweegcentrum)
  • 15.00 uur einde dag

De start van de dag is aan de Pottenbakkerstraat 30 (Beweegcentrum). Op maandag en vrijdag eindigen we op de atletiekbaan (Achterpad 1) en op woensdag zijn we de hele dag in en om het Beweegcentrum.