De zomervakantie is weer voorbij. Wij vinden het fijn om de draad weer op te pakken. Maar het is ook mooi om nieuwe dingen aan te pakken.

Ruben Jongman is aangenomen als bewegingsagoog. Ruben gaat 2 belangrijke dingen doen. De meeste tijd zal hij, samen met de (kinder)fysiotherapeuten, de groepen gaan begeleiden. En hij gaat de deelnemers, die willen gaan sporten, helpen om de juiste sport te vinden. Dat laatste is heel belangrijk, omdat we het daar voor doen.

Het aanbod aan activiteiten wordt iets uitgebreid. We hebben voor de vakantie een aantal try-outs gehad met runningFUNdamentals. Dit is zo goed bevallen, dat wij daar mee door gaan. Elders op de site zal hier meer informatie over komen.

Ook breiden we het zwemmen meer uit. We zijn ooit begonnen met zwemmen (hydrotherapie) voor kinderen. Af en toe ging er een volwassene mee in het water. Vanaf september gaan we ook structureel verder met zwemmen (hydrotherapie) voor volwassenen. Hiervoor hebben wij het zwembad de Messchen kunnen huren.

Als laatste (en niet onbelangrijkste) het volgende. Wij zijn continu bezig te kijken of iedere deelnemer op de juiste plek zit met het trainen. Zoals het nu lijkt gaan we in de tweede helft van dit jaar een grote verandering doorvoeren in de groepsactiviteiten. Er zal een andere indeling komen en meer vaste activiteiten op vaste dagen. Hoe dit er exact uit gaan zien is nog niet helemaal duidelijk. We hebben inmiddels de grote lijn goed te pakken. Het is nu aan ons om het individueel goed in te vullen.

Zodra hier meer over bekend wordt, zullen we dat met iedereen persoonlijk bespreken.