Helaas zijn er gisteren echt strenge maatregelen afgekondigd. Maar eerlijk is eerlijk, het kon niet uitblijven. Gelukkig mogen wij doorwerken de komende weken, maar toch zijn een aantal zaken wel anders. hieronder zal ik het e.e.a. op een rijtje zetten.

  • Alle behandelingen aan de Molenstraat en in Borger kunnen doorgaan. Hier hebben we al het nodige aan aanpassingen gedaan en iedereen houdt zich keurig aan de regels m.b.t. mondkapjes en handhygiëne. Hier hoeven wij niets in te veranderen.
  • De behandelingen in het Beweegcentrum kunnen ook doorgaan. Hier gaan wij wel scherper kijken naar onderlinge afstand en aantallen in het centrum. Wellicht wordt er wat uit elkaar getrokken, maar daar hoort u dan tijdig van.
  • Ook gaan we wat strenger zijn in de toegang tot het Beweegcentrum. Er staat een tent naar de entree. deze is bedoeld om te schuilen bij regen. Blijf dus a.u.b. buiten wachten tot uw kind klaar is.
  • Helaas zijn de zwembaden dicht en wordt er dus pas weer gezwommen op 20/21 januari. Mits er geen verlenging komt.
  • Er is een trimloop gepland op 23 december. Deze gaat NIET door. Wij kunnen dit niet maken, ondanks dat het buiten is. Maar als er slechts 2-tallen op straat bij elkaar mogen zijn, is dat niet te regelen met een grotere groep kinderen en ouders.